Donderdag 17 januari 2019 : Met de Museumplusbus naar Gemeentemuseum Den Haag

Het KVG Boekel is door de “Museumplusbus” geselecteerd om op donderdag 17 januari 2019 een geheel verzorgde dagreis met een touringcar naar het Gementeemuseum Den Haag te maken.

Aan deze dagreis zijn GEEN kosten verbonden, de reis word ons aangeboden door de “Museumplusbus” organisatie. Wel is de lunch voor eigen rekening, deze kost 9 euro.


Van de website van het Gemeentemuseum : “Het Gemeentemuseum is een modern paleis voor de kunsten. Stap binnen in een betoverend gebouw, dwaal door schitterende daglichtzalen en ontdek dat ene kunstwerk dat u persoonlijk raakt. Misschien bent u straks wel een beetje verliefd. Op dat bijzondere schilderij van Monet. Die indrukwekkende fotografietentoonstelling. Het avontuurlijk leven van Piet Mondriaan. De intieme kabinetten van het Berlagegebouw. Of de stijlkamers vol Delfts Blauw. Een bezoek aan het Gemeentemuseum is altijd een betekenisvolle en onvergetelijke ervaring”.

We worden door de touringcar op Donderdag 17 januari 2019 om 8.45 uur op het Agathaplein in Boekel opgehaald, en de bus vertrekt dan naar Den Haag om 9.15 uur.

Na een rondleiding en een gemeenschappelijke lunch kunt u zelf nog in het museum rondkijken. De bus vertrekt dan weer uit Den Haag naar Boekel rond 15.00 uur, en dan zijn we rond 17.30 uur weer thuis.

Meer informatie over het Museumplusbus arrangement en het Gemeentemuseum Den Haag kunt u vinden op de volgende websites:
https://www.museumplusbus.nl/read/arrangement
https://www.gemeentemuseum.nl/nl

De busreis en het bezoek aan het museum is dus helemaal GRATIS, u betaalt ALLEEN de 9 euro voor de lunch.

Er kunnen maximaal 45 personen met de bus mee, dus het is verstandig om u snel aan te melden. Aanmeldingen inclusief de 9 euro voor de lunch in de brievenbus inleveren bij Bertheke Vloet op het Agathaplein.

Met vriendelijke groeten,
Het Bestuur.